Tuesday, February 11, 2014

Borneo 2014

pemantauan program pnm i-play membawa kami ke borneo sekali lagi. kali ini lebih singkat kerana sesi pemantauan ini hanya mengambil masa dalam 2-3 jam bagi setiap perpustakaan desa terlibat. 

5 hari 4 malam ~ kl - labuan - kk - keningau - kk - sibu - kapit - sibu - kuching - kl. nampak padat, tp alhamdulillah masih ada masa kerja, masa buat modul, masa utk bersantai di tepi pantai, masa utk shopping, masa utk main game dan masa untuk tidur. ya, x lupa tu. 😉

antara pengalaman manis :-
1) pacik teksi belanja rm10
2) teruja tgk coklat labuan yg main campak2 je
3) dapat tshirt hrc kk
4) dapat amik gambar2 indah, nanti tgk
5) minta maaf paling ikhlas "maafkan aku wan"

antara pengalaman x manis :-
1) ada ke pramugari tu x bagi kami air kotak milo sama kacang masin mereka. huh mengecewakan
2) kapal terbang langgar awan kuat sgt smp rasa hilang sikit

a ha. nak share gambar dah ni. tada...




ok. nnt sambung lagi... wee

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete